четвер, 28 липня 2016 16:47

Перший секс після пологів: найрізноманітніші протиріччя

Перший секс після пологів: найрізноманітніші протиріччя

Як правило, сексом після пологів, якщо вони пройшли без ускладнень, можна займатися через шість тижнів - період, необхідний жінці для відновлення. Проте, якщо загоєння відбувається добре, і мама відчуває готовність до відновлення статевого життя з чоловіком, то цим можна зайнятися і раніше (якщо лікар схвалить).

Однак при першій близькості можуть статися речі, яких ви зовсім не чекаєте, пише Ivona

1. Хтось може отримати молочий струмінь в око

У період грудного вигодовування жінка перетворюється на молочну ферму, і найменший дотик до грудей (у даному випадку – як джерела їжі для малюка) може спровокувати прихід молока. А якщо активно рухатися під час сексу, то молоко може не дуже естетично розбризкуватися на всі боки.

2. Дитина може заплакати

Після появи в будинку малюка ви навчитеся безшумно пересуватися по квартирі, розуміти один одного без слів і займатися самим тихим на світі сексом.

3. Жінка може відчувати біль

Перший сексуальний досвід після пологів часто супроводжується болем. З цим найчастіше стикаються жінки, у яких були зовнішні або внутрішні розриви, геморой, біль в спині або інші післяпологові травми. У такому випадку краще зупинитися і почекати ще якийсь час.

4. Будь готова до сліз

Перша сексуальна близькість може викликати бурхливий сплеск гормонів, яких у породіллі і без того трильйон. Будь готова до того, що емоційна складова візьме над тобою верх і замість чуттєвого сексу чоловікові доведеться витирати потоки сліз.

5. Ти можеш зіткнутися з почуттям провини

Перший сексуальний контакт може викликати в жінці силу-силенну протиріч: по-перше, їй буде шкода залишати малюка навіть на 10-15 хвилин сексу, по-друге, їй буде шкода чоловіка, який цього сексу так шалено хоче. У жінці, яка тільки стала мамою, разюче уживаються найрізноманітніші протиріччя.

6. Тобі може бути складно зосередитися

Жінці, яка щойно стала мамою, складно повністю розслабитися, навіть під час сексу. У ці хвилини близькості в її голові можуть промайнути сотні думок: як там малюк, чи купив чоловік підгузники, що приготувати на обід, треба закинути прання і т.д.

7. Нестримне щастя

Нарівні з почуттям провини в жінці може виникнути почуття всепоглинаючого захоплення: ось він, дорогоцінний час, коли вона може бути не тільки молокофермою, а й нормальною, сексуальною жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 найпоширеніші помилки, які зіпсують секс

Зараз ви читаєте новину «Перший секс після пологів: найрізноманітніші протиріччя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути