понеділок, 20 квітня 2015 12:16

Новий жіночий презерватив гарантує оргазм на 100% - фахівці

Новий жіночий презерватив гарантує оргазм на 100% - фахівці

Отримувати оргазм кожного разу, займаючись сексом тепер стане реальним для жінок. В цьому переконані фахівці з США, які винайшли спеціальний жіночий презерватив.

Творці жіночого презерватива, який носить назву VA w.o.w, кажуть, що секс з ним навіть кращий, ніж незахищений контакт. А все тому, що новинка, представлена у формі зірки чи серця, по суті, є вібруючим рукавом, який додатково стимулює жінок до отримання задоволення. Як підкреслюють експерти, цей винахід допомагає отримати насолоду від інтимного процесу навіть тим жінкам, які раніше його не мали. Вони також відзначають, що жіночий презерватив може бути введений в піхву за 8 годин до статевого акту.

У випробуванні нового контрацептиву взяло участь 50 пар. Вже після першого використання жіночого презерватива, у 70% представниць прекрасної статі був зафіксований оргазм. Повторне використання новинки сприяло отриманню задоволення 84% жінок, а до четвертого використання оргазму досягли 100% жінок.

Розробники диво-кондома відзначають, що створили новий вид презервативів, які поєднують в собі властивості своїх латексних попередників (захист від небажаної вагітності і ЗПСШ) та секс-іграшок.

Зараз ви читаєте новину «Новий жіночий презерватив гарантує оргазм на 100% - фахівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути