пʼятниця, 20 травня 2016 10:16

Найгірші для сексу чоловічі професії

Найгірші для сексу чоловічі професії


Робота в житті чоловіка забирає більшість часу. Експерти з Манчестерського університету склали список з п'яти професій, які, на їхню думку, значно знижують сексуальну активність чоловіків. Про це повідомляє zdorovia.com.ua

Справа в професії
Виявилося, що в першу чергу сексуальними розладами страждають бізнесмени. Вчені вважають, що це пов'язано з постійними стресами на роботі і нерегулярним харчуванням. На друге місце рейтингу вчені помістили охоронців, поліцейських і військових, чия діяльність найчастіше пов'язана з ризиком для життя. На третьому місці опинилися представники творчих професій, а саме художники і музиканти, які звикли витрачати всю енергію на улюблену справу. До того ж, в очікуванні натхнення, творчі люди часто шукають розраду в пляшці. Надмірна пристрасть до алкоголю не додає їм здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ 10 правил міцного шлюбу

Також вчені знайшли в своєму списку місце для спортсменів і чорноробів, які так втомлюються фізично, що на те, щоб задовольнити свою жінку, у них вже не вистачає сил. До того ж, у спортсменів ще існує строгий режим, який часто має на увазі відмову від сексу перед змаганнями.

Вчені роблять акцент на те, що при аналізі враховувалися різні чинники: умови роботи, ймовірність стресів, різні ризики, а також згубні звички, властиві для представників різних видів діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Найгірші для сексу чоловічі професії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути