вівторок, 12 травня 2015 13:12

"Гарячі точки": 5 ерогенних зон чоловічого тіла

"Гарячі точки": 5 ерогенних зон чоловічого тіла

Опинившись в ліжку з чоловіком, не варто відразу ж брати в оберт його достоїнство. Щоб зробити ваш секс більш гарячим і поліпшити його якість, потрібно знати чоловічі ерогенні зони. Про їх розташування на тілі чоловіків, читайте нижче.

Чоловіче тіло, всупереч поширеній думці, може бути не менш чутливим до пестощів, ніж жіноче. Тому кожна дівчина повинна добре знати частини тіла свого партнера, звані "гарячими точками", так як саме в них знаходяться дуже чуттєві нервові закінчення.

Нижня губа. Чи знали ви, що губи чоловіка є його ерогенною зоною? Це дійсно так, але мова йде тільки про нижню губу і невелике поглиблення під нею перед підборіддям. Тепер поцілунки можуть стати ще еротичнішими, якщо знати на чому варто зосередити свою увагу.

Шия. При інтимних пестощах жінкам не варто пропускати ділянку шиї свого чоловіка, між кадиком і так званою лінією коміра. Виявляється, там знаходиться один з головних джерел стимуляції. Як кажуть рефлексотерапевти, це місце тісно пов'язано зі статевими органами, а відомо про це маленький секрет стало ще в стародавньому Китаї.

Щиколотки. Цікаво, що на щиколотках також є нервові закінчення, здатні збудити вашого партнера. Під час сексу використовувати ці точки не зовсім практично, але якщо ви почали прелюдію з масажу, то все може піти за наміченим планом.

Соски. Так, всі ми думаємо, що чутливі соски – це виключно жіноче. Але вчені стверджують, що через соски чоловіки можуть отримувати неабияку хвилю збудження, тільки от про це майже ніхто не замислюється. Якщо ви хочете розтягнути задоволення, візьміть кубик льоду, охолодіть їм язик, а потім почніть водити ним по сосках чоловіка.

Його достоїнство. Звичайно, не варто забувати, що після збуджуючих пестощів по всьому тілу, ваш чоловік буде з нетерпінням чекати, коли ви перейдете до найголовнішого – його достоїнства. Не поспішайте пропускати цей етап, переходячи відразу до сексу. Після чарівної роботи ваших рук і губ, він винагородить вас чудовим сексом.

Зараз ви читаєте новину «"Гарячі точки": 5 ерогенних зон чоловічого тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути