понеділок, 17 листопада 2014 13:44

Еротичні картини Кацусіко Хокусай писав під псевдонімом
7

Великий японський художник Кацусіко Хокусай залишив після себе понад 30 000 картин та ескізів. Його картину "Велика хвиля в Канагаві" та ілюстрації з циклу "36 видів гори Фудзі" знають багато. Але не всі знайомі з малюнками еротичного змісту.

За все своє життя майстер творив більш ніж під 30 псевдонімами - в чому перевершив усіх відомих художників. Він випробував безліч технік і працював у різних жанрах, зображаючи пейзажі, людей і тварин. Відмовившись слідувати смакам публіки, Хокусай виробив свій власний стиль, який моментально викликав захват у суспільства і художників. Його творчість мала величезний вплив на європейський живопис ХХ століття, в тому числі на імпресіонізм.

Його еротичні малюнки - віртуозні і витончені, виписані з ретельністю, характерною для ієрогліфів. При цьому інтимність і відвертість сюжетів здатна здивувати сучасних глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Еротичні картини Кацусіко Хокусай писав під псевдонімом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути