Ексклюзиви
понеділок, 13 червня 2016 18:36

Експерт розповів, як повернути в інтимні стосунки романтику, зруйновану гаджетами

Експерт розповів, як повернути в інтимні стосунки романтику, зруйновану гаджетами

Батько двох дітей і автор кількох бестселерів з питань інтимного життя у шлюбі Ян Кернер вважає, що прихильність до смартфонів стала однією з головних проблем, які руйнують сексуальне життя багатьох пар.

Грунтуючись на своїй практиці, він дає кілька порад про те, як повернути в інтимні стосунки колишню романтику, зруйновану новомодними гаджетами, пише Fathers Club

Перше. Спілкуйтеся лицем до лиця. Якщо ви, звичайно, ставите за мету повернути щирість і пристрасть у ваші стосунки. Загалом, так люди і чинили до появи смартфонів і соціальних мереж. Зараз це буде зробити нелегко, бо сучасний стиль офісної роботи передбачає постійну багатозадачність. Після восьми або десяти годин одночасного виконання кількох справ буде дуже важко зосередитися на чомусь одному. Є простий спосіб навчити себе цьому. Поспілкуйтеся з дружиною про що завгодно, але тільки не про дітей і роботу. І продовжуйте дивитися один на одного. Якщо не виходить, це вже явний симптом - пора на персональну консультацію до сімейного терапевта.

Друге. Встановіть "час без гаджетів". Наприклад - хоча б на вечір і ніч відмовтеся від смартфонів, планшетів або ноутбуків. Кернер каже, що, з досвіду консультування його клієнтів, багато з них з часом набули занадто сильного емоційного зв'язку зі смартфонами. "Багато людей інстинктивно проводять пальцем по екрану навіть вимкненого телефону. Фактично смартфони стали емоційним регулятором у таких людей. Саме від гаджетів залежить їх рівень тривожності або самооцінка".

Третє. Технічне рішення залежності. Є безліч різних додатків - як для iOS, так і для Android, які можуть заблокувати доступ на сайти, на яких ви найбільше втрачаєте часу. Є розширення браузера Chrome з такими ж функціями. Інший варіант - додатки, які не закриють доступ до соціальних мереж до часу, який ви самі встановите.

Четверте. Видаліть дружину з друзів в Фейсбук. Cторінка в соціальній мережі не розповість вам чогось дійсно важливого про жінку, яку ви любите. Ми живемо в світі, який переповнений інформацією. І нам вже не потрібно так багато всього знати, як здається. Навпаки - треба хоч трохи непередбачуваності та інтимності.

П'яте. Встановіть правило: в спальні не повинно бути ніяких гаджетів. Це стосується смартфонів, рідерів, планшетів, ноутбуків і звичайних комп'ютерів. Інакше ви поступово перетворитеся на двох одинаків, які живуть під одним дахом. Є тільки дві причини для чоловіка перебувати в ліжку - сон чи секс. А не Twitter або перевірка робочої пошти. Коли поруч з вами лежить жінка, а ви витріщилися в екран смартфона, то тим самим даєте їй зрозуміти: "Є речі куди цікавіше, ніж секс з тобою". Якщо вам дійсно потрібно відповісти на робочі листи пізно ввечері, можна зробити це в іншій кімнаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіночі недоліки, які чоловіки вважають сексуальними

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, як повернути в інтимні стосунки романтику, зруйновану гаджетами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути