середа, 18 січня 2017 11:04

Чи можна налагодити сексуальне життя після зради одного з партнерів

Автор: goodhouse
 

Коли пара вирішує не припиняти стосунки після того, як у одного з них був роман на стороні, це важливий крок, який потребує часу і зусиль. Сексуального життя це стосується найбільшою мірою.

Про це пише Ivona

Експерт Мелані Горман зібрала групу психологів і консультантів, аби скласти список найпоширеніших проблем, з якими стикаються пари, які намагаються "перезавантажити" свої відносини.

1. Ваш колишній зв'язок більше не повернеться

Якщо ви зважилися на примирення, важливо прийняти той факт, що так, як раніше, не буде. Ви маєте зосередитися на побудові нових стосунків, і сексуального життя це теж стосується. Повернути колишні сексуальні відносини, нічого в них не змінивши - вірний шлях до остаточного розриву.

2. Період відновлення довіри

Якщо ви вирішили спробувати все спочатку, важливо насамперед повернути довіру і відновити емоційний зв'язок. Будьте готові до того, що сексу вам захочеться не одразу, до цього моменту може пройти багато часу.

3. Коли настане час, секс може стати гарним джерелом зцілення

Секс - дуже інтимний процес, не лише фізичний, але й емоційний. Відновлення сексуального життя стане потужним поштовхом для остаточного зближення. Головне - робити це вчасно, поступально, коли обидва партнери до цього готові.

4. Ви маєте змінити пріоритети вашого сексуального життя

Варто показати один одному, яку роль секс буде грати у вашому "новому" спільному житті. Нині саме час для авантюрних вчинків, експериментів і легкого надлишку сексу, коли, здавалося б, уже не можеш, але руки все одно вимагають відчуттів від дотиків до партнера, і все відбувається само собою (четвертий раз за день).

5. Потрібно поговорити про проблему

Ця розмова необхідна, якщо ви хочете зберегти сім'ю. Варто з'ясувати, що спонукало половинку на зраду. Можливо, чогось не вистачало в ліжку, або ви перестали його або її приваблювати.

Автор: goodhouse
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати сперечатися про секс

6. Сексуальна дисфункція

Ця проблема може виникнути на тлі стресової ситуації, в якій ви обидва виявилися. Відсутність збудження говорить про те, що чоловік і жінка поспішили з відновленням сексуального життя. Зачекайте ще трохи. Нехай час і не стирає пам'ять, але залікувати душевні рани йому під силу. Чекайте ідеального моменту, коли секс буде доречним і дійсно бажаним.

Довга відсутність інтимних відносин призводить до того, що у жінок відбувається застій крові в області малого тазу. Це провокує появу таких захворювань, як мастопатія і аднексити. У чоловіків тривала перерва в сексі підвищує ризик розвитку раку простати.
Зараз ви читаєте новину «Чи можна налагодити сексуальне життя після зради одного з партнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути