пʼятниця, 19 грудня 2014 12:31

Бруд, убогість і неповнолітні дівчатка: що приховують бомбейські борделі
14

Проституція вважається однією з найдавніших професій. Але якщо деякі заробляють на цьому статок, то є країни в яких секс-послуги готові надавати чи не за шматок хліба.

Мері Еллен Марк - американський класик та світової фотографії. Її альбом "Фолкленд-роуд - повії Бомбея" був виданий у 1981 році та перевиданий у 2005-м. Фолкленд-роуд - вулиця публічних будинків в індійському Бомбеї (з 1995 року місто офіційно називається Мумбай), найбільш густонаселеному місті Індії.

Ці фотографії були зроблені в період між жовтнем 1978 року і січнем 1979 року. Вперше побувала фотограф в цьому районі ще у 1968 році. Протягом десяти років вона намагалася фотографувати в цьому районі, але місцеві ставилися до неї як до чужої і тримали на дистанції. У 1978 році майстер фактично оселилася на цій вулиці і справді через деякий час стала майже своєю. Бомбейскі борделі відкрили перед нею найтемніші свої кути.

Зараз ви читаєте новину «Бруд, убогість і неповнолітні дівчатка: що приховують бомбейські борделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути