середа, 20 квітня 2016 23:29

Якість сексу залежить від спідньої білизни - учені

Якість сексу залежить від спідньої білизни - учені

Дослідницька компанія OnePulse проаналізувала, як спідня білизна впливає на інтимне життя партнерів, пише The Daily Mail.

У результаті з'ясувалося, що 86% чоловіків і більше 70% опитаних жінок вважають спідню білизну однією з головних складових хорошого сексу та взаєморозуміння. Представники сильної статі зазначили, що їх вражають панчохи і комплекти білизни одного відтінку, а ось корсети і бебі-долли більшість чоловіків не сприймають.

У свою чергу, жінки заявили, що погане враження на них справляють чоловіки в старих боксерках. Більше половини представниць прекрасної статі заявили, що зношена білизна чи білизна не за розміром може негативно вплинути на сексуальні взаємини з партнером.

"Як показує наше дослідження, спідня білизна впливає на стосунки партнерів. Ймовірно, це пов'язано з тим, що одяг, який ми обираємо, зокрема нижня білизна, відображає характер людини", - прокоментував представник OnePulse результати дослідження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс на свіжому повітрі сприяє омолодженню

Зараз ви читаєте новину «Якість сексу залежить від спідньої білизни - учені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути