середа, 20 травня 2015 20:07

Як примножити задоволення від сексу за допомогою вагінальних кульок

Як примножити задоволення від сексу за допомогою вагінальних кульок

Мало хто знає, що для того, щоб отримувати задоволення від сексу, жінкам необхідно тримати в тонусі свої інтимні м'язи.

Лобково-куприковий м'яз, як гамак, утримує на місці сечовий міхур, матку і пряму кишку. Саме він відповідає за щільний обхват пеніса під час сексу і захоплення вашого чоловіка. Вміння керувати "кільцем" м'язів першої третини піхви багаторазово посилить відчуття, а також допоможе вам відчувати не тільки звичний кліторальний, але і глибокий вагінальний оргазм.

Як і будь-які інші м'язи тіла, вагінальні м'язи зміцнюються при регулярних тренуваннях. Існує багато методик для зміцнення інтимної зони, заснованих на вправи Кегеля. Найбільш зручний і ефективний спосіб тренуватися – це вагінальні кульки. Сфери вводяться в піхву і під впливом сили тяжіння норовлять вислизнути, а ваше завдання – утримувати їх, напружуючи лобково-копчиковий м'яз. Спочатку це може здатися непростим завданням, тому на першому етапі вибирайте великі кульки невеликої ваги. Правильні вагінальні кульки вібрують при кожному кроці і стимулюють мимовільні скорочення лобково-куприкового м'яза, інтенсивно масажуючи і стимулюючи його.

Щоб відчути ефект зміцнення м'язів, вам потрібно запастися терпінням і займатися регулярно – ви помітите зміни через 8 -12 тижнів. Але вже після першого використання ви отримаєте масу задоволення і приплив сексуальної енергії.

Спробуйте носити кульки, здійснюючи покупки в магазині, на пробіжці або в нічному клубі, енергійно танцюючи. На кожен ваш рух внутрішні кульки відгукнуться приємною вібрацією всередині, підсилюючи збудження. Це відчувається дуже яскраво при швидкій ходьбі, спуску по сходах і навіть їзді в транспорті. При цьому починає виділятися природна змазка.

Вагінальні кульки можна використовувати як аксесуар для сексуальних експериментів з коханим. Ви, напевно, чули про відверті досліди героїв популярного еротичного роману "50 відтінків сірого". За даними компанії Fun Factory, після виходу бестселера продажі вагінальних кульок Smartballs подолали позначку в 2 мільйони. Крім традиційного використання, вони здатні підсилити відчуття під час анального сексу, залишаючись у піхві. Подвійна стимуляція допоможе вам відчути сильний, глибокий оргазм.

Зараз ви читаєте новину «Як примножити задоволення від сексу за допомогою вагінальних кульок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути