Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2015 17:09

7 правил для справжнього поцілунку

7 правил для справжнього поцілунку

У кожного в житті був перший поцілунок. І не можна сказати, що перший запам'ятався як найкращий. Для того, щоб поцілунки приносили тільки задоволення, пропонуємо вам навчитися цілуватися, ну або покращити свій досвід у цій справі.

Ось 7 порад, як зробити поцілунок незабутнім.

1. Геть сором. Можливо, це ваш перший у житті поцілунок, але це ще ні про що не говорить. Повірте, те, що голова йде обертом, тремтять ноги, спітніли долоні - це ознаки того, що ви жива людина. Але це ніщо в порівнянні з тим задоволенням, яке ви отримаєте від першого поцілунку.

2. Обстановка. Якщо у вас є можливість, то зробіть романтичну обстановку. Запалені свічки і приглушене світло - підуть вам на користь.

3. Дихання. У вас обов'язково повинен бути чистий рот, оскільки поганий запах з рота може відбити будь-яке бажання з вами цілуватися. Якщо вам ніде почистити зуби, то прийде на допомогу жуйка, освіжувач для ротової порожнини, яблуко або інші фрукти.

4. Ступор. Під час поцілунку в жодному разі не впадайте в ступор. Рухайте руками: ніжно проведіть долонею по щоці партнера, погладьте по спині.

5. Не мовчіть. В секундних перервах між поцілунками говоріть приємні слова.

6. Розслабтеся. Якщо ваші губи напружені, то партнеру швидше за все буде не дуже комфортно з вами цілуватися і ніякого задоволення ні ви, ні він не отримаєте.

7. Експериментуйте. Ніхто не каже вам, що цілуватися потрібно тільки взасос, також ви можете поцілувати вушко, ніжно посмоктати губу - це збудить партнера ще більше.

Зараз ви читаєте новину «7 правил для справжнього поцілунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути