вівторок, 16 червня 2015 19:23

6 медичних фактів про користь самозадоволення для жінок

6 медичних фактів про користь самозадоволення для жінок

Довгий час люди навіть боялися вимовляти вголос слово "мастурбація", соромлячись того, що хтось запідозрить їх у непотребній розпусті. Але, на щастя, ці стереотипи проходять, ми стаємо розкутішими, а ще сексуально освіченішими, адже в цьому процесі немає нічого поганого. Лікарі стверджують, що онанізм не може заподіяти людині шкоди, навіть навпаки – він часто буває корисним, якщо повністю не замінює людині секс. Бувають випадки, коли мастурбація може стати аналогом певних медикаментів, наприклад, заспокійливих, оскільки процес самозадоволення позитивно впливає на серцево-судинну систему, зміцнюючи її і покращуючи сон.

Ми зібрали факти про користь мастурбації, раз і назавжди позбувшись від консервативних стереотипів.

Жіноча мастурбація це важливий процес підготовки тіла до сексу, без якого статевий акт може принести лише половину задоволення. Суть в тому, що жінкам потрібен час для збудження, тому деякі дівчата мастурбують перед інтимним контактом з чоловіком. Крім того, мастурбація допомагає краще вивчити власне тіло, зрозуміти, що саме подобається і як правильно досягти оргазму. Проводячи власні дослідження сексуального характеру поодинці, жінка може бути більш розкутою, коли вона опиняється в ліжку з чоловіком. Сексологи кажуть, що завдяки самозадоволенню людина стає більш впевненою у собі і може вільно говорити про інтимні стосунки.

Є в мастурбації і вражаючі медичні показники, які здивують навіть найстійкіших противників самозадоволення. Мастурбація допомагає запобігти інфекції шийки матки і сечовивідних шляхів. Це відбувається завдяки тому, що під час сильного сексуального збудження шийка матки відкривається, із неї вивергаються слизові виділення, що містять бактерії.

Також мастурбація може знизити ризик діабету 2-го типу, а відбувається це завдяки гормональному викиду; безсоння за рахунок зняття напруги. Ще вона зміцнює м'язи тазового дна під час оргазму, що необхідно для жіночого здоров'я. До того ж самозадоволення допомагає функціонуванню імунної системи, підвищуючи рівень гормону кортизолу, який регулює роботу імунітету. Крім того, мастурбація корисна при депресії завдяки викиду в кров "гормонів щастя" ендорфінів, робить нас щасливішими після занять сексом.

Крім цього, мастурбація допомагає зняти стрес, уникнути депресії і незадоволеності, яка з'являється як наслідок самотності. І це працює однаково ефективно як для жінок, так і для чоловіків. Варто лише пам'ятати про те, що мастурбація в житті одних і інших повинна бути додатковим елементом сексуального життя, але вона ніколи не зможе замінити повноцінного партнера.

Зараз ви читаєте новину «6 медичних фактів про користь самозадоволення для жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути