вівторок, 16 червня 2015 14:22

4 поради, як досягти множинного оргазму

4 поради, як досягти множинного оргазму

Для багатьох жінок у реальному житті здатність відчувати множинний оргазм за один статевий акт здається фантастикою або індивідуальною особливістю організму. Але це не так, адже для того, щоб досягти більше одного оргазму, нам потрібно знати лише кілька секретів. Про це читайте нижче.

Стимуляція Gоловної точки. Після першого оргазму у жінок активізується велика кількість нервових закінчень, тому клітор стає надчутливим. При цьому дотик до нього може викликати вже не приємні, а дискомфортні відчуття. Однак це зовсім не значить, що настав час закінчувати зі стимуляцією і відсторонитися від партнера. Для отримання ще одного оргазму варто переключити увагу на зону, яка оточує клітор, груди і на точку G.

Привчати тіло до продовження задоволення. Для тренувань інтимного характеру, які на фізичному рівні привчають жінку до того, що за одним оргазмом настає інший, потрібна допомога партнера. Є одна вправа, яка привчає тіло бути готовим до нової хвилі збудження – попросіть партнера пестити клітор, на деякий час не торкатися до нього, а потім знову повертатися до нього. Ці дії можуть стати своєрідною грою в ліжку для нього, а для вашого тіла, вони покажуть, що після однієї хвилі насолоди може слідувати ще одна.

Допомога інтимних іграшок. Якщо допомога партнера з якихось причин для вас не варіант, є ще один спосіб прийти до множинних оргазмів. Для цього варто відкинути будь-які ніяковості і відправитися в секс-шоп за вібратором. З його допомогою можна досліджувати особливості свого тіла, а також рівень його чутливості. А після досягнення оргазму, необхідно зменшити режим його вібрації до мінімального, після чого знову поступово збільшувати його.

Відкинути поспіх в бік. Повертаючись до сексу з чоловіком, який може подарувати вам не один оргазм, потрібно пам'ятати про те, як важливо цілком віддаватися інтимному процесу. Немає сенсу стримувати стогони або обмежувати себе в часі. Багато сексологів стверджують, що множинний оргазм може бути результатом повільного сексу. У таких випадках ніжні дотики замінюють різкі рухи в прагнення як можна швидше досягти піку задоволення, а ви стаєте на крок ближче до досягнення множинного оргазму.

Зараз ви читаєте новину «4 поради, як досягти множинного оргазму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути