Ексклюзиви
неділя, 16 жовтня 2016 19:12

4 головних ілюзії про секс із шефом

Автор: http://psy.passion.ru/
 

Перш, ніж зважитися на близькість з начальником, краще заздалегідь задуматися, яких стосунків ви чекаєте, щоб потім не розчаруватися.

Про це пише ivona

Ілюзія № 1: "У нас стільки спільного"

Ваші 14 робочих годин на день, ваша чашка чаю на офісній кухні, ваші посадові обов'язки, колеги, клієнти, зустрічі та наради. А чи є щось ще? Чи буде у вас, що обговорити, якщо один з вас змінить місце роботи, спосіб життя? Чи цікаво вам з його друзями? (краще запитати у себе, чи знайомі ви з його друзями?).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 головних ознак сексуальної несумісності

Іноді велика кількість спільних тем створює ілюзію близькості і взаєморозуміння. Але, якщо придивитися, все це стосується лише робочих тим, і закінчується разом з ними. Це зовсім не означає, що ваш бос обов'язково виявиться бездушним мерзотником. Але задуматися про те, що, крім роботи, робить цю людину для вас цікавою, все ж варто.

Ілюзія № 2: "Це нікого не стосується"

Навіть якщо ви обидва самотні, і ні у кого з вас немає сім'ї, навколо вас є маса людей, яким не байдужі ваші стосунки. Взяти, хоча б колег. Так не має бути, стосунки - це особиста справа. Ігнорувати реальність можна, але тільки доти, поки вона не звалиться вам на голову у вигляді пліток, ревнощів і зіпсованої ділової репутації.

Британський вчений Гаррі Пауелл у своїй книзі "Гендерні відмінності на роботі" пише, що "ієрархічні романи" (ті, в яких один з учасників знаходиться в підпорядкуванні в іншого), це не поодинокий випадок. Вони істотно знижують ефективність компанії, бо негативно позначаються на кліматі в колективі. Тому стосунки з босом краще не афішувати.

Ілюзія № 3: "Ми будемо жити довго і щасливо"

Тут на допомогу приходить статистика. Згадайте, скільки разів в житті у вас були романтичні зустрічі, і скільки з них закінчувалися серйозними стосунками? Ваша особиста статистика допоможе вам зробити далекосяжні висновки. Звичайно, ніщо не заважає їй свідчити на користь тривалих відносин.

Ілюзія № 4 "І у нас все вийде"

За даними газети The Times, що проводила опитування серед офісних панянок, 28% респонденток зізналися, що їм траплялося займатися сексом з колегою по роботі; 10% мали інтрижку з босом, і з цих десяти 12% в результаті отримали просування по роботі, а 11% - благополучно поєдналися зі своїм босом шлюбом.

Нагадаємо, закохані вразили кадрами інтиму в Instagram

Зараз ви читаєте новину «4 головних ілюзії про секс із шефом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути