пʼятниця, 14 листопада 2014 16:55

25 найцікавіших фактів про порно
25

1. Секс-індустрія - найбільша і найприбутковіша в світі. Її складові - вулична проституція, стрип-клуби, секс по телефону і порнографія.
2. Кожен рік у світі виробляють 13 000 "фільмів для дорослих", які приносять більше 13 мільярдів доларів доходу. Для порівняння: Голлівуд випускає 507 фільмів в рік, і вони приносять лише 8,8 мільярда.
3. Порноіндустрія також заробляє в США більше грошей, ніж Національна футбольна ліга, Національна баскетбольна асоціація і Головна ліга бейсболу разом узяті, а також більше, ніж компанії NBC, CBS і ABC разом узяті. Ах так, ми забули згадати, що порноіндустрія приносить більше доходу, ніж такі компанії, як Microsoft, Google, Amazon, eBay, Yahoo, Apple і Netflix разом узяті.
4. Кожну секунду 30 000 000 користувачів переглядають порно в інтернеті. Тобто близько 30 мільйонів людей дивляться порно прямо зараз... і зараз... і зараз...
5. Найпопулярнішим пошуковим словом, пов'язаним з порно в США, є "creampie" ("кремовий пиріг"). Також популярне слово "teen" - підліток. У той же час у десятку найпопулярніших запитів жителів Росії на PornMD, частини мережі PornHub.com, увійшли слова "Russian" і "anal".

Багато хто його любить, але не багато хто зізнається в цьому. Так, мова йде про порно. На даний момент секс-індустрія - найприбутковіша в світі. У цьому плані вона обійшла роздрібну торгівлю, високі технології і навіть сферу розваг. Це, мабуть, найкрасномовнішим чином свідчить про те, що порно користується попитом.

Представляємо вам 25 цікавих фактів про порно, про які ви навряд чи чули.

 

Зараз ви читаєте новину «25 найцікавіших фактів про порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути