Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2014 13:51

19-річна студентка подорожує Китаєм за допомогою сексу

Молода дівчина Ю Пен вирішила провести масштабний секс-тур по всьому Китаю. 19-річна студентка планує спати з новим чоловіком у кожному місті країни. Оголошення, розміщене нею в національній соціальній мережі Weibo, говорить: "Я шукаю бойфренда на ніч. Він повинен добре виглядати, бути не старше 30 років, вищий за 175 сантиметрів і, звичайно ж, бути багатим".

 

У коментарях до запису Ю пояснила, що вже подорожувала таким чином по східній частині Китаю і тепер хоче побачити решту країни. Користувачі мережі вже оголосили дівчину повією. Сама ж дівчина не вважає свій вчинок негожим, порівнюючи поїздку зі звичайним автостопом.

"Хлопці будуть фінансувати мою подорож і оплачувати всі витрати. Само собою, вони повинні бути щедрими, - каже вона. - У свою чергу, вони отримають цілу ніч зі мною і прекрасний шанс показатися друзям в суспільстві по-справжньому красивої дівчини".

Зараз ви читаєте новину «19-річна студентка подорожує Китаєм за допомогою сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути