Ексклюзиви
середа, 28 жовтня 2015 15:26

10 пікантних фактів "про це": про що промовчали підручники історії
10

Вольфганг Амадей Моцарт увійшов в історію як один з найвеличніших композиторів. При цьому про його еротичні фантазії згадують мало. Збереглися листи, в яких він ділився з кузиною своїми копро-фантазіями. А ще композитор, який подарував світу світу "Реквієм", "Симфонію №40" і безліч інших геніальних творів, написав 5 неприкрито вульгарних канонів для друзів. Найбільш відомим з них був "Leck mir den Arsch fein recht schön sauber" ("Вилижи мій зад старанно і дочиста"). Після смерті Моцарта цей твір було опубліковано під назвою "Радіймо".
Джозеф Хукер - генерал-майор американської армії часів Громадянської війни в США - увійшов в історію вельми дивним чином. Його пам'ятають у зв'язку з поразкою в битві при Чанселорсвіллі і через його зіпсовану репутацію. Він не знав міри у випивці і нерозбірливий у зв'язках з жінками. За його наказом у військових частинах будували борделі для «підняття бойового духу солдатів». Згодом жінок, які там працювали, почали називати «Бригадою Хукера», а пізніше і просто - «hooker» (жінка легкої поведінки).
Джеймс Генрі Хеммонд увійшов в історію як один з найвпливовіших людей в США - сенатор США, губернатор Південної Кароліни, член Палати представників, власник численних бавовняних плантацій і сотні рабів. Саме рабство він вважав наріжним каменем американського суспільства, заявляючи, що «так встановлено Богом». Зберігся особистий щоденник Хеммонда, в якому він докладно описує постільні втіхи зі своїми чотирма племінницями, які нібито його самі і спокусили. Згадує «бавовняний король» і про сексуальні відносинам з рабами-чоловіками.
У 1927 році пеніс Наполеона був виставлений в Музеї французького мистецтва в Нью-Йорку. Після декількох невдалих спроб продати цю "пам'ятку", незвичайний артефакт в 1977 році придбав на аукціоні американський сексолог Джон Латтімер. Через 200 років після смерті пеніс являє собою висохлий шматочок плоті довжиною 3 см.
У 18 столітті філософ Жан-Жак Руссо був одним з лідерів руху Просвітництва в Європі. Однією з найвідоміших є його робота «Зізнання», яка популяризувала концепцію сучасної автобіографії. Примітні «Зізнання» і тим, що завдяки їм світ дізнався про пристрасті Руссо до прочуханки. Автор прямим тестом заявляв про нагальну необхідність бути покараним ще з восьмирічного віку. У школі він сидів за однією партою зі своєю сестрою, яка постійно давала ляпанців хлопчику, коли він погано поводився. Руссо це настільки подобалося, що він навмисне здійснював нові витівки, щоб бути знову покараним. Коли Руссо подорослішав, його пристрасть тільки посилилася.

Підручники історії розповідають школярам далеко не всю історію, приховуючи деякі пікантні подробиці. Деякі історичні факти можуть не тільки здивувати, але і шокувати навіть тих, хто не є ханжею в плані сексу.

Саме пристрасть і плотські бажання часто ставали невід'ємною частиною, а то й причиною різних історичних подій. Представляємо вам кілька цікавих фактів "про це", які мали місце в світовій історії.

Зараз ви читаєте новину «10 пікантних фактів "про це": про що промовчали підручники історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути