пʼятниця, 25 березня 2016 11:09

Звичайний велосипед можна переобладнати на електричний

Звичайний велосипед можна переобладнати на електричний

В Україні звичайні велосипеди переобладнують на електровелосипеди. Про це Gazeta.ua повідомив менеджер компанії Voltabikes Максим Алексенко.

"Будь-який велосипед можна переобладнати на електричний. Це значно збільшує відстань, яку можна проїхати. Для порівняння, на звичайному людина проїзджає 30-40 кілометрів, на електричному 100 кілометрів. І практично не відчуває втоми," - каже Максим Алексенко.

За його словами, вартість переобладнання коштує 9500-1800 грн. Для цього варто купити блок із акумуляторами, контроллер і мотор-колесо. Колесо універсальне, підходить для більшості сучасних велосипедів. У ньому вмонтований електродвигун. Акумулятори кріплять на раму велосипеда.

"Замість купівлі готового електровелосипеда переобладнгують звичайний зазвичай ті, хто має свій якісний велосипед і не хоче купувати ще один", - говорить менеджер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 спортивних додатків для Android

На переобладнаному велосипеді можна їздити як на електроприводі, так і звичайним способом - крутячи педалі. Маючи мотор-колесо, можна заощаджувати сили при підйомі на пагорби.

Заряду акумулятора для мотор-колеса вистачає на 40-70 км. Заряджають їх від звичайної розетки 220 вольт. Для цього достатньо 7-8 годин

Нагадаємо, електровелосипед "Вольта Кондор" проїжджає без підзарядки 50 кілометрів.

Зараз ви читаєте новину «Звичайний велосипед можна переобладнати на електричний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути