Ексклюзиви
понеділок, 24 листопада 2014 19:25

Вражаюча Шотландія на знімках, які зроблені за допомогою iPhone
6

Перед вами фотографії британця Джуліана Калверлі (Julian Calverley), які увійшли в книгу, де зображені краєвиди Шотландії. Всі фото збірки зняті за допомогою iPhone.

Книга являє собою збірник з шістдесяти зображень природних красот цієї неймовірної країни. В передмові до збірки написано: "Спонтанність знімків, зроблених за допомогою iPhone, набір чудових програм для їх обробки, а також можливість виходу на широку аудиторію через різні мікроблоги і платформи, роблять цей смартфон потужним інструментом, здатним видавати приголомшливі результати".

Фотограф народився в Хартфордширі в 1964 році. Ще в дитинстві виявляв природний талант до живопису, зокрема, до акварельних пейзажів. Йому було лише двадцять чотири, коли він відкрив власну фотолабораторію, а потім і студію. Багато років Калверлі пропрацював в рекламі, зарекомендував себе справжнім професіоналом пейзажної зйомки. Згодом працював з такими гігантами, як Mercedes і Virgin. В даний час живе і працює в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Вражаюча Шотландія на знімках, які зроблені за допомогою iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути