Ексклюзиви
середа, 22 лютого 2017 20:21

Випустили окуляри, які замінять екшн-камери
3

Месенджер Snapchat почав виробляти "розумні" окуляри Spectacles. Це сонячні окуляри з вбудованою камерою. Вони записують короткі 10-секундні відеоролики.

Запис відео почнеться, коли натиснути кнопку на дужці окулярів. Потім ролик синхронізується в бездротовому режимі з телефоном власника і пристрій відправить їх в Snapchat через iPhone або Android-смартфони, передає gogetnews.

На відміну від Google Glass, окуляри від Snapchat знімають круглі 115-градусні відео. Такий об'єктив ближче до кута зору середньостатистичної людини, пояснюють в компанії. Окрім цього, камера знімає відео зі швидкістю 60 кадрів в секунду і HD-дозволом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійці створили окуляри, що зчитують настрій

"Ми створили одну з найменших бездротових відеокамер, яка дозволяє знімати Снап протягом дня від одного заряду", - говорять розробники. Spectacles підключають безпосередньо до додатка Snapchat на смартфоні через Bluetooth або Wi-Fi.

Заряду акумулятора Spectacles вистачає на 120 коротких роликів. Заряджаються окуляри в футлярі - яскраво жовтому кейсі. Коштують "розумні" окуляри $ 130.

Італійський виробник оправ для окулярів The Safilo Group SpA - представив "розумні" сонцезахисні окуляри. Вони оснащені технологічною новинкою - можуть зчитувати мозкові хвилі свого власника.

Зараз ви читаєте новину «Випустили окуляри, які замінять екшн-камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути