понеділок, 09 листопада 2015 11:02

Українці розробили сигналізацію для гаманця
4

Гаджет-сигналізація для гаманця Buzzarm
Фото: kickstarter
Гаджет-сигналізація для гаманця Buzzarm
Гаджет-сигналізація для гаманця Buzzarm
Гаджет-сигналізація для гаманця Buzzarm

Українські інженери винайшли девайс Buzzarm, який оповіщатиме про спробу крадіжки гаманця. Під час дотику або наближенні чиєїсь руки пристрій разом зі смартфоном видає сигнал. Про це повідомляє AIN.ua.

Компактний "девайс" зовні схожий на кредитну карту і легко розміщається в гаманці. Якщо хтось зазіхне на ваш гаманець, пристрій озветься відчайдушним криком. Також "будильник" спрацює на смартфоні власника, якщо раптом гаманець намагаються витягнути не з вашої сумки, а наприклад, з автомобіля. Вимкнути сигналізацію можна в спеціальному мобільному додатку. Поки що робити це доведеться щоразу, коли сам власник захоче скористатись гаманцем. Відрізняти господаря від зловмисника Buzzarm, на жаль, не вміє. Зі смартфоном "сигналізація" синхронізується по Bluetooth.

Buzzarm також обладнаний кнопкою, за допомогою якої можна переводити його в сплячий режим, і LED-маячком. Працює від однієї батарейки до шести місяців, запевняють розробники.

На запуск серійного виробництва їм потрібно $50 тисяч. Наразі кошти команда намагається зібрати на Kickstarter. Якщо кампанії на Kickstarter буде успішною, розробники обіцяють вдосконалити дизайн корпусу, а також принцип взаємодії з пристроєм.

Вартість гаджета стартує від $29 за штуку, а за $49 пропонують взяти відразу два. Пристрій доступний в чотирьох кольорах: синьому, білому, чорному і коричневому.

Нагадаємо, нещодавно українці розробили мобільний простір майбутнього - eCapsula.

Зараз ви читаєте новину «Українці розробили сигналізацію для гаманця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути