Ексклюзиви
пʼятниця, 30 січня 2015 12:42

У Росії випустили клон iPhone 6 за 179 доларів
6

Фото: Texet


Російська компанія "Алкотел" випустила смартфон teXet iX-maxi, який по дизайну нагадує Apple iPhone 6. Інформація про нову модель розміщена на сайті компанії.

Нова модель має округлені кути, пластикові вставки на задній поверхні і камеру, яка виступає з корпусу. Принаймні на фотографіях модель виглядає як відомий американський смартфон.

Функціонально смартфон набагато слабкіше. У ньому використовується екран такого ж розміру, як у iPhone 6 - 4,7 дюйма, але з роздільною здатністю всього 960 на 540 точок. Він має 8-мегапіксельну основну камеру і 2-мегапіксельну - фронтальну. Використовується 1,3-гігагерцовий чотириядерний процесор MT6582 компанії MediaTek, він має середню продуктивність.

Модель оснащена 1-гігабайтною оперативною пам'яттю і 8-гігабайтною внутрішньою. Можливість розширення простору за рахунок флеш-карт не заявлена. Підтримується передача даних в мережах 3G. Апарат працює під управлінням операційної системи Android 4.4.

Отримана модель в цілому близька за розмірами та масою до iPhone 6: 138 на 67 на 7 міліметрів при вазі в 127 грамів замість 138 на 67 на 6,9 міліметра і 129 грамах у американського апарату. Однак iX-maxi не настільки функціональний і продуктивний - скоріш за все, призначений для середнього цінового діапазону, який є традиційним для teXet моделей.

Поставки смартфона почнуться в середині лютого за ціною 179 доларів.

Зараз ви читаєте новину «У Росії випустили клон iPhone 6 за 179 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути