Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2015 14:47

У Києві пройде перший форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine
5

З 9 по 11 квітня в Києві пройде перший український форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine, який об'єднає на одній площадці всі сучасні технології для визначення перспектив їх розвитку в Україні. InnoTech Ukraine - це 3 дні, 5 різних напрямків і декілька форматів заходи: виставкова зона і конференції, speed dealing, воркшопи та майстер-класи.

Які тематики зачіпає InnoTech Ukraine:

• 3D printing (3D-технології);
• Robotics (побутові роботи, персональні роботи, роботи телеприсутності, промислові роботи, роботи для забезпечення безпеки, сервісні роботи, дрони);
• Smart technologies (wearable-технології, AR, smart energy, сonnected cars, Інтернет речей, софт, мобільні додатки);
• Helth care (m-health, робототехніка в медицині, генна інженерія, lifestyle & sport, smart food);
• Education (e-learning, smart education, робототехніка в освіті, мобільні додатки, віртуальна реальність та симулятори, інноваційні бібліотеки).

Тепер детально про програму для В2В-аудиторії.

Перші два дні форуму - 9 і 10 квітня - будуть днями для представників бізнесу. До участі вже запрошені інвестиційні та венчурні фонди, бізнес-акселератори та інкубатори для стартап-проектів, а також споживачі продукції і всі ті, хто зацікавлений у застосуванні нових сучасних технологій у своєму бізнесі. Протягом цих двох днів пройде 5 конференцій по заданих тематик, які зберуть більше 50 професійних спікерів. Також працюватиме виставкові зали.

Конференція Robotics (9 квітня)
У цій секції, природно, ми поговоримо про можливості сучасної робототехніки, яку можна використовувати в різних галузях. Обговоримо розвиток цього напрямку в Україні, поговоримо про перспективи і технологічних стартапах.

Конференція 3D-printing (9 квітня)
Зустріч, присвячена одному з найбільш революційних винаходів сучасності - 3D-друку, напевно зацікавить багатьох. На ній будуть обговорювати теми, що стосуються розвитку 3D-принтинга в Україні і можливостей, які тривимірна друк відкриває для бізнесу.

Конференція Health care (9 квітня)
Медицина майбутнього - реальність, яка буде представлена ​​на майданчику Health care. Поговоримо про актуальні проблеми індустрії та їх технологічних рішеннях.

Конференція Smart technologies (10 квітня)
У цій секції ми будемо говорити про можливості індустрії розумних технологій і про те, які перспективи вони несуть кожному з нас. Не випустимо і шанс провести грамотний аналіз останніх технологічних досягнень.

Конференція Education (10 квітня)
Вас чекають успішні проекти, приклади впровадження різних платформ в освітні процеси, розумні технології та нові рішення. Обговоримо останні тренди і можливості цієї індустрії.

Також 9 квітня в рамках InnoTech Ukraine пройде Speed ​​dealing - професійний майданчик для побудови ефективного діалогу між розробниками стартап-проектів і потенційними інвесторами у форматі швидких тет-а-тет зустрічей. Мета - допомогти новим продуктам, концепціям і стартапам вийти на ринок і знайти інвесторів. Природно, що на цьому майданчику будуть презентовані розробки, які представляють одну з п'яти вищезазначених секцій.

Заключний день форуму - 11 квітня - відкриє двері для всіх бажаючих. Програма третього дня припускає цікаві формати заходів для В2С-аудиторії.
InnoTech Ukraine доведе, що в Україні можливий інноваційний стрибок!

Більш детально ознайомитися з інформацією про захід та зареєструватися для участі ви можете на офіційному сайті форуму.
Початок: 9 квітня 2015, 9:00. Закінчення: 11 квітня 2015, 18:00

Зараз ви читаєте новину «У Києві пройде перший форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути