Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2015 14:39

ТОП-5 ґаджетів, які не дадуть замерзнути
8

Технології - це не лише комунікації та розваги, а й допомога у повсякденному житті. Gazeta.ua пропонує 5 кращих ґаджетів і аксесуарів, які не дадуть замерзнути взимку.

1. Музична шапка

Теплий ґаджет hi-Head з вбудованими навушниками дозволить насолоджуватися улюбленою музикою навіть в морози. Хай-тек-шапка сумісна з усіма смартфонами і може працювати навіть як гарнітура hands-free. До mp3-плеєра досить під'єднати універсальний аудіороз'єм на стандартні 3,5 мм. Навушники знімні, тому цей ґаджет легко можна випрати в звичайній пральній машинці. Останні моделі шапок утеплені в районі вух, так що здатні пережити ще більші холоди, ніж перші зразки.

 

2. Рукавиці з підігрівом

Теплі рукавиці, стилізовані під тости. По-справжньому гріють руки, коли їх підключають до Windows-комп'ютера, Linux, MacBook або іншого USB-сумісного пристрою. Рівень тепла можна регулювати, від низького до дуже високого. Розмір кожної рукавиці — 14 сантиметрів, вага — 50 грамів.

 
3. Мишка ValueRays Warm Mouse

Рукавиці можна замінити на мишку з підігрівом. У маніпулятор якої вбудовано інфрачервоний нагрівач, який може зігрівати руку користувача. Температура корпусу тримається в межах 37-40 градусів. Встановлювати драйвери та інше програмне забезпечення не потрібно. Згідно з сайтом виробника, миша-грілка допомагає зняти хронічний біль в холодних руках, стрес і напругу, які стали наслідком артриту, діабету, тендиніту, кистьового тунельного синдрому та інших захворювань, які призводять до порушення кровообігу в кінцівках.

 

4. Устілки для ніг

Теплі устілки ThermaCell зігріють замерзлі ноги. Проводи та батарейки їм не потрібні: підстилки працюють від перезарядженого літій-іонного акумулятора, а управляються дистанційно. Передбачено три режими: без підігріву, 38 і 44 градуса за Цельсієм. Устілки витримують до 500 циклів заряду, так що однієї пари повинно вистачити на сезон.

 

5. Домашні капці

Ці домашні капці з підігрівом створені, щоб зігрівати ноги користувача, який сидить за комп'ютером. До ПК/ноутбука вони підключаються за допомогою USB-кабелю, який входить в комплект поставки. Складається взуття на 80% із бавовни та на 20% з поліестру.

 

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 ґаджетів, які не дадуть замерзнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути