понеділок, 28 березня 2016 12:00

ТОП-25 найвідвідуваніших сайтів в Україні за лютий 2016 року

На засіданні Комітету ІнАУ з питань інтернет-реклами оголосили результати установчих досліджень інтернет-аудиторії України, проведені в березні 2016 р.

Дослідження провели на замовлення Інау компанією Factum Group Ukraine на всій території України, без урахування Криму. У порівнянні з результатами попередніх настановних досліджень, які проводилися у вересні 2015 р., проникнення регулярних інтернет-користувачів старше 15 років в Україні зросло на 4% — до 62%.

 

У порівнянні з рейтингом січня, у першій п'ятірці сайтів змін не відбулося: Google, Вконтакті посідають перші дві сходинки відірвавшись від конкурентів. Також варто відзначити, що з рейтингу випав LiveJournal.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-банкінг в Україні став популярнішим за Facebook

Порівняно з січнем українці стали менше цікавитися погодою: Sinoptik опустився з 10 на 13 місце, тоді як Gismeteo — з 14 на 18.

Нагадаємо, Opinion Software Media - це проект медіадосліджень інтернет- аудиторії України, заснований на user-centric підході. Проект запущений Інтернет Асоціацією України на початку 2010 р. Основна мета дослідження - аналіз відвідуваності веб -ресурсів та соціально- демографічний профіль їх відвідувачів. Виконавець проекту - компанія InMind Factum Group Ukraine.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-25 найвідвідуваніших сайтів в Україні за лютий 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути