Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 15:20

Стали відомі характеристики дзеркального флагмана Sony
5

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

Сьогодні компанія Sony на виставці у Барселоні презентувала флагманський смартфон Xperia XZ Premium. У продаж новинка надійде наприкінці весни.

Особливість смартфону - 5,5-дюймовий екран з 4К-дозволом, як у кращих телевізійних технологіях Sony. Окрім цього, екран має на 40% збільшену яскравість порівняно з Xperia Z5 Premium.

XZ Premium має ще одну інновацію - унікальну камеру. Вона може знімати slow-mo-відео з частотою до 960 кадрів в секунду у дозволі 720р. Для цього камеру Sony обладнали тришаровим сенсором.

Під час відеозапису потрібно натиснути спеціальну кнопку (екранну) і наступні 0,2 с запишуться в slow-mo, на виході вийде 6-секундне відео.

Має 4 Гб оперативної і 64 Гб вбудованої пам'яті. Може похвалитись 13 Мп фронтальною камерою і основною на 20 Мп, передає gogetnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ремейк легенди: знамениту Nokia 3310 повернули в оновленому варіанті

Камера має функцію предиктивної зйомки. Пристрій визначає рух в кадрі і робить 4 кадри до спуску затвору. Після зйомки можна вибрати вподобані фото.

Піксель сенсора збільшили з 1,12 до 1,22 мкм, а прямо під сенсором встановили буферну пам'ять. Її використовують у повноцінних камерах Sony.

Покриття телефону повністю зі скла Gorilla Glass 5, за що його називають дзеркальним. У Sony це назвали Glass Loop Surface.

Смартфон має чорний (Deepsea Black) або срібний (Luminous Chrome) варіанти кольору. Корпус захищений від пилу і води. Сканер відбитка пальця вбудували в кнопку увімкнення на ребрі смартфона.

На виставці виробник показав смартфони XZs, XA1 и XA1 Ultra.

2015 року Sony презентувала перший у світі смартфон з 4К екраном - Xperia Z5 Premium.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі характеристики дзеркального флагмана Sony». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути