четвер, 27 листопада 2014 17:18

Сирійський розробник показав концепт операційної системи iOS 9

Сирійський розробник показав концепт операційної системи iOS 9

Розробник додатків для iPhone і iPad сирієць Ральф Тіодори (Ralph Theodory) представив свій концепт мобільної операційної системи iOS 9.

У проекті Тіодори зосередився не на зміні в дизайні та оформленні, а на нових функціях. Наприклад, в його концепті з'явився додаток Switcher, в якому можна управляти базовими налаштуваннями всіх встановлених додатків і очистити кеш. В налаштуваннях з'явився пошук та історія змін в смартфоні. Також  можна встановити "нічний режим", який налаштовує кольори для кнопок та інших елементів інтерфейсу, кастомний вигляд годинника на екрані блокування, а також новий вигляд іконок додатків. Зокрема, концепт передбачає інтерфейс в стилі Apple Watch.

Додаток Music в концепті вміє сортувати пісні за мовою виконання, а також складати ситуативні тематичні плейлисти. Наприклад, для дня тижня, події (день народження), настрою, поточного заняття (пробіжка) або відповідно до місця розташування. Також в iOS 9 Тиодори з'явився додаток Support. В ньому можна діагностувати основні системи смартфона, оптимізувати внутрішню пам'ять, створити віртуальну кнопку Home, а також замовити віддалену налаштування у фахівця Apple. У цьому разі останній отримає доступ до налаштувань пристрою і зробить необхідні зміни.

Зараз ви читаєте новину «Сирійський розробник показав концепт операційної системи iOS 9». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути