Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2016 14:37

Порівняльний огляд Huawei P9 Plus і LG G5 SE: що краще

Huawei P9 Plus і LG G5 SE — безсумнівно, одні з найяскравіших флагманів 2016 року. Характеристики цих апаратів багато в чому схожі, але між ними є й істотні відмінності. Які саме?

 

Дисплей

Екран Huawei P9 Plus побудований на матриці Super AMOLED, тоді як в LG G5 використовується IPS. У плані насиченості та контрастності картинки, а також глибини чорного кольору Huawei значно перевершує конкурента. До того ж, його екран більший за розміром і трохи яскравіший.

Перевага LG G5 SE — вища роздільна здатність (Quad HD проти Full HD), що забезпечує підвищену чіткість зображення.

Камери

І LG G5 SE, і Huawei P9 Plus фотографують практично бездоганно. Основні камери обох моделей — подвійні (як у iРhone 7 Plus). Роздільна здатність сенсорів LG — 16 і 8 Мп, HTC — 12 і 12 Мп. 8-мегапіксельні фронталки даних ґаджетів ідеально підходять для створення яскравих і захоплюючих селфі.

P9 Plus примітний розширеним динамічним діапазоном і наявністю функції фокусування після зйомки. Проте у нього немає оптичного стабілізатора і режиму зйомки 4К-відео, присутніх у LG G5 SE.

Продуктивність

Процесор власної розробки HiSilicon Kirin 955, відеоприскорювач Mali T-880 і відразу 4 Гб ОЗУ забезпечують приголомшливу швидкодію Huawei P9 Plus. Ігор, які змусили б його підвисати, на сьогоднішній день просто немає, та і навряд чи вони з'являться раніше 2018 року.

У плані продуктивності LG G5 SE перевершує 99% сучасних смартфонів, але змагатися з Huawei P9 Plus він не здатний.

Автономність

Флагман LG заряджається з 0% до 100% всього за 1 годину, Huawei P9 Plus — за 1 годину 40 хвилин. Різниця істотна. Проте на одному заряді довше живе саме P9 Plus.

Інші особливості

- Сканер відбитку пальця в P9 Plus працює швидше за сенсор LG G5 SE. А ще він значно рідше помиляється.

- P9 Plus має практичнішу та зручнішу конструкцію.

- NFC-чіпом оснащений лише LG G5 SE.

Висновок

У очному протистоянні китайський флагман практично не залишає шансів корейському. На думку експертів магазину shop.kyivstar, придбання Huawei P9 Plus стане вкрай вигідним вкладенням коштів.

Зараз ви читаєте новину «Порівняльний огляд Huawei P9 Plus і LG G5 SE: що краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути