понеділок, 06 лютого 2017 14:32

Pokemon Go заробила рекордну суму

Pokemon Go заробила рекордну суму

Загальна виручка мобільної гри Pokemon Go від Niantic за 7 місяців досягла $1 млрд за сім місяців. Це з'ясували в аналітичній компанії SensorTower. Такий показник - рекордний для мобільних ігор за всю історію, наголошують аналітики.

Для порівняння: гра Clash Royale компанії Supercell, яку випустили у березні 2016 року, досягла мільярдного порогу за 10 місяців. За сім місяців її творці заробили $550 млн.

Pokemon Go запустили влітку 2016 року. Пік популярності гри припав на серпень. Тоді в цю гру щодня грало більше 10 млн чоловік у США.

Восени гра почала втрачати аудиторію, тепер її щоденна аудиторія - близько 280 000 чоловік, передає hi-tech.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook украв технологію на $500 млн

Аналітична компанія App Annie прогнозувала, що Pokemon Go заробить мільярд доларів до кінця 2016 року. Однак у вересні кількість гравців в Pokemon Go скоротилося на 79% у порівнянні із серединою липня.

Спочатку Pokemon Go заробляла по $18 млн у день. Але глобальна істерія почала спадати. І заробітки Niantic з $18 млн/день у липні впали до $1,5-2,5 млн/день на сьогодні.

Гра використовує принцип доповненої реальності. Гравцеві потрібно знаходити в реальному світі 145 "покемонів", розкиданих по карті, а потім тренувати їх і брати участь у боях з покемонами інших гравців. Сама гра безкоштовна - користувачі витрачають гроші на покупки всередині гри.
Зараз ви читаєте новину «Pokemon Go заробила рекордну суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути