вівторок, 29 грудня 2015 13:02

Найкращі подарунки до Нового року для "інтернет-залежних"
6

Щодня кількість користувачів інтернету зростає. Всі прагнуть постійно мати доступ до глобальної мереж, аби не випадати з інформаційного простору — дивитися новини, відео, перевіряти пошту та заходити на власні сторінки в соцмережах. Gazeta.ua пропонує переглянути "п'ятірку" гаджетів, які можуть стати хорошими подарунками на Новий рік для інтернет-залежних людей.

1. Планшет
Планшети стали популярними завдяки своїй компактності та мультифункціональності, фактично замінивши комп'ютери. Вибір таких гаджетів зараз надзвичайно великий, на будь-який смак і суму. Найдешевші коштують — 1 тис. грн. Практично всі бюджетні планшети працюють на операційній системі Android. Якість техніки Apple краща, але й ціни на планшети світового лідера вищі в кілька разів. Для зручності користування до планшету можна під'єднати портативну клавіатуру, що додасть зручності для набору великих текстів. І фактично перетворить планшет на нетбук.

 

2. Портативний Wi-Fi -модем
Пристрій завбільшки, як банківська картка. Він видає Wi-Fi-сигнал інтернету в будь-якій точці, де є покриття операторів мобільного зв'язку. Корисний для людей, що багато подорожують. Гаджет прошивають у мережах мобільних операторів під певний тарифний план. Заряджають від 220 В або від USB комп'ютера. Wi-Fi -модем може забезпечувати інтернетом одразу 5-8 пристроїв, залежно від моделі. Найдешевші модеми такого типу коштують 600 грн. Дешеві відрязняються від дорогих швидкістю передачі інтернету та часом роботи без підзарядки.

 

3. Powerbank
Powerbank - це портативний додатковий заряд для гаджетів. У пристрій вмонтовано кілька акумуляторів. Їх заряджають від USB або 220 В. Powerbank буде корисним подарунком для тих, хто має смарфон із слабкою батареєю чи планшет. А також для любителів подорожувати. Різні моделі відрізняються місткістю використовуваних батарей, дизайном корпусу та використаними матеріалами, кількістю роз'ємів, комплектацією та іншими параметрами. Портативний акумулятор може дати в середньому 1,5 - 2 повноцінні зарядки ваших пристроїв. Компактні моделі обійдуться у 300 грн.

 

4. 3G USB-модем

Пристрій має компактний розмір і зовні нагадує флешку. Він забезпечує бездротовий доступ в інтернет в будь-якому місці, де є мережа. Особливо стане у у нагоді тим, хто багато подорожує. Вартість такого модему починається від 600 гривень.

 

5. Електронний годинник

Годинник нового покоління дає можливість з'єднується з телефоном через Bluetooth, відповідати на SMS та користуватись інтернетом Такий розумний годинок обійдеться дорожче, ніж 3 тис грн. Популярна модель компанії Apple коштує від 10 тис грн.

 

6. Роутер
Пристрій роздає Wi-Fi-сигнал інтернету для ноутбуків й інших гаджетів — телефонів, планшетів, смартфонів, принтерів, накопичувачів тощо. Його під'єднують до проводового інтернету. Найдешевші роутери коштують 300 грн. Вартість пристрою залежить від швидкості передачі сигналу та площі, на яку він роздає сигнал. Якщо у людині, якій збираєтеся зробити подарунок, велика квартира на 100 квадратних метрів, їй потрібне потужний роутер із двома антенами. Такий коштує 700-1 тис. грн. Дешевші моделі можуть не покрити помешкання своїм сигналом.

 
Нагадаємо, ТОП-7 новорічних подарунків вартістю до 300 гривень.
Зараз ви читаєте новину «Найкращі подарунки до Нового року для "інтернет-залежних"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути