Ексклюзиви
середа, 18 травня 2016 18:44

Lenovo показала нову лінійку смартфонів Moto G4 і Moto G4 Plus
5

Motorola Moto G4
Фото: mobile-review
Вигляд Motorola Moto G4
Motorola Moto G4
Задня панель Motorola Moto G4
Презентація Motorola Moto G4

Компанія Lenovo представила смартфони Moto G4 і Moto G4 Plus. Моделі схожі за дизайном і характеристиками. Однак, Moto G4 Plus має ряд удосконалень у порівнянні з молодшою моделлю. Смартфони оснащені 5,5-дюймовими екранами з роздільною здатністю 1080p, захищеним міцним склом Gorilla Glass 3. Моделі працюють під управлінням операційної системи Android 6.0 Marshmallow.

Про це повідомляється в офіційному прес-релізі компанії.

Lenovo Moto G4 і Moto G4 Plus побудовані на восьмиядерном процесорі Qualcomm Snapdragon 617. Є кілька варіантів з різним обсягом пам'яті. Так, Moto G4 Plus оснащений 4, 3 або 2 ГБ оперативної пам'яті, а об'єм вбудованої пам'яті становить - 16, 32 або 64 ГБ. У Moto G4 - 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 або 32 ГБ вбудованої пам'яті. Також у смартфонів присутній слот microSD. Ємність акумулятора становить 3 тис мАч.

Смартфон Moto G4 Plus отримав 16-Мп основну камеру, а Moto G4 — 13-Мп. Обидві моделі мають 5-Мп фронтальну камеру. У Moto G4 Plus є сенсор відбитків пальців. Він розташовується під дисплеєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стали купувати дорожчі смартфони з більшими екранами

Гаджети підтримують технологію швидкої зарядки. Творці стверджують, що за 15 хвилин смартфон можна зарядити для 6 годин роботи. Підтримується робота з двома SIM картами.

Модель Moto G Plus надійде у продаж за ціною $200 та $225 в залежності від модифікації. Moto G потрапить у продаж наступного місяця, але точна ціна поки невідома.

Нагадаємо, компанія Sony випустила смартфон Xperia XA Ultra з дисплеєм 6 дюймів та основною камерою в 21,5 Мп і "селфі"-камерою в 16 Мп.

Зараз ви читаєте новину «Lenovo показала нову лінійку смартфонів Moto G4 і Moto G4 Plus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути