вівторок, 31 травня 2016 12:16

Лайфхак, як забезпечити iдеальний захист для свого гаджета
5

Для чого взагалі потрібен такий аксесуар як чохол? Це простий аксесуар, який захищає будь-який пристрій від поломок, дефектів, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд телефону чи планшету, або зовсім зробити його непрацюючим. Коли ви обираєте чохол для iPhone 6 чи іншого пристрою, треба зосередити увагу на їх сумісності. Тільки ідеальна сумісність гарантує простий і легкий доступ до кожної з функцій. Можна буде писати смс, відповідати на важливі дзвінки, працювати з потрібними мобільними чи планшетними додатками, проглядати відео, слухати музику і т.п. При цьому не доведеться доставати пристрій з чохла та жертвувати його безпекою. Якщо купити чохол для iPhone 6 чи іншого пристрою, то захист його елементів від відколів , потертостей, вм'ятин, подряпин, тріщин стане реальністю, а не фантазією.

 

Всі чохли для iPhone 6S відрізняються один від одного комбінацією формату з матеріалом. Кожен аксесуар унікальний, та має персональну ступінь надійності. Користувачі полюбляють чохол формату "книжка", адже він одночасно захищає всі частини смартфону. В безпеці буде корпус, дисплей, мікросхеми апарату. Чохол-книжка обладнаний каркасом з полікарбонату, який щільно фіксує апарат всередині всієї конструкції. Обкладинка з натуральної або штучної шкіри амортизує вібрації, отримані після падіння або ударів гаджету.

Чохол зі штучної шкіри коштує дешевше, але по зовнішньому вигляду та ступеню захищеності смартфону/планшету вони ідентичні. Вважається, що для планшета формат "книжка" взагалі ідеальний. Такий аксесуар трансформується в підставку, котра фіксує апарат в необхідному положенні. Шкіряний чохол не вислизає з рук, зменшується кількість випадкових падінь. Силіконовий чохол-накладка, або аксесуар того ж формату з ТПУ або пластику захищає боковини та задню панель смартфону чохол-накладка легкий, але ще легше металевий бампер, для вироблення якого використовується алюміній. Це аксесуар-рамка, котрий фіксується на боках апарату, та майже не збільшує його габарити і вагу.

Для забезпечення захисту сенсорного екрану варто використовувати плівку або скляний протектор. Плівка фіксується електростатично, вона буває глянцевою та матовою за фактурою. Плівка дуже тонка, набагато тонше скла, але не така витривала. Скло щільністю 9Н переживе навіть некритичне падіння смартфона, захищаючи його екран. Для фіксації скляного протектора необхідна липка база, що вже нанесена на його поверхню. Скло та плівка не заважають комфортній роботі зі своїм пристроєм. Зберігається чутливість сенсору та яскравість, насиченість при відображенні кольорів.

 

В наборі переважно завжди є необхідний інструмент та інструкція. Кожен чохол для Meizu M3 Note та інших гаджетів має унікальний дизайн. Можна купити чохол на Мейзу M3 Ноут класичного типу – простою форми та забарвлення, або яскравий та незвичайний аксесуар з цікавим декором.

 

З якими аксесуарами варто купити чохол на Мейзу M3 Ноут

Якщо чохли для телефону Мейзу M3 Ноут та інших моделей потрібні для захисту, то є і такі аксесуари, що вносять додаткові нюанси в робочий процес. Наприклад, монопод, або як його ще називають селфі-палка – цікавий пристрій, що допомагає робити гарні та незвичайні селфі-фотографії. Кнопка затвору знаходиться на рукоятці. Довжина рукоятки моноподу регулюється, що дозволяє змінювати діапазон огляду зображення.

Тим, хто полюбляє мобільну фотографію, можуть знадобитися лінзи на камеру, що створюють незвичні ефекти: макро, риб'яче око, панорамну зйомку. Дата-кабель, накопичувач інформації, карта microsd, перехідник – всі ці пристрої використовують при обробці важливих документів, файлів, програм.

Користувачі-водії знають, наскільки важливим може стати смартфон чи планшет у дорозі. Для них існують такі аксесуари як автотримач та АЗУ. За допомогою АЗУ заряджається батарея пристрою від прикурювала, безпечно, на 100% повно. Автотримач фіксує апарат в обраному положенні, після цього можна використовувати апарат як навігатор. Чохол для телефону будь-якої моделі сумісний з різними аксесуарами, разом вони зроблять пристрій набагато краще.

 

Інтернет магазин Armored.com.ua та його переваги

В онлайн-магазині Armored можна швидко і зручно купити чохол для телефону, планшету, та придбати інші важливі аксесуари. Діє швидка доставка товарів по всій території України: в Харків, Одесу, Дніпропетровськ, Львів, Запоріжжя, Вінницю, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Херсон, Полтаву… Продавець-консультант запропонує вам щось цікаве та корисне, якщо виникнуть труднощі з вибором. Пам'ятайте, що головне – це безпека пристрою, яку ви можете забезпечити власноруч всього декількома кліками комп'ютерної мишки

 
Зараз ви читаєте новину «Лайфхак, як забезпечити iдеальний захист для свого гаджета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути