четвер, 22 грудня 2016 14:54

Великий блокчейн-захід відбувся в Києві

Великий блокчейн-захід відбувся в Києві

Минулої суботи, 17 грудня, на території вільного простору #MediaHub в Києві пройшла IV міжнародна конференція-виставка Blockchain Conference Kyiv 2016, присвячена такій популярній сегодні течіі, як розвиток блокчейн-технологій і криптовалют.

Захід включав в себе загальний потік виступів експертів галузі, в рамках якого учасники могли почати зі знайомства з технологією Blockchain як такої, галуззю FinTech і пиринговою платіжною системою Bitcoin, і майстер-клас з blockchain-програмування, який підготували досвідчені розробники для тих, хто "в темі".

Спікери конференції представили ряд різнопланових доповідей, з яких відвідувачі івенту дізналися про історію розвитку blockchain, теорії роботи кріптовалютних протоколів, механізми досягнення консенсусу Proof-of-Work і Proof-of-Stake і особливості роботи з майнінговім обладнанням.

Кілька доповідей було присвячено кріптотрейдінгу та ICO, а також в рамках заходу вперше був представлений e-Health - механізм, який дозволить подолати корупцію в Міністерстві охорони здоров'я України.

Зайшла мова і про питання легалізації криптовалюти. В рамках організованого телемосту учасники конференції з України та Росії розповіли про те, як йдуть справи з взаємовідносинами блокчейн-ком'юніті і владних структур в кожній з країн.

Спеціально для новачків в ході всього заходу діяв консультаційний стенд, де кожен міг отримати відповіді на питання, що цікавлять, поспілкувавшись з експертами в приватному порядку. Фокусом конференції є представлення Blockchain-стартапів і залучення інвестування.

Генеральним спонсором Blockchain Conference Kyiv 2016 виступила Фінансова група Solvena - кріптотрейдінговая компанія з Росії, що є першим ліцензованим брокером на ринку криптовалют. ФГ Solvena пропонує інвесторам спеціальний пакет послуг з довірчого управління на кріптобіржах.

Трейдери Solvena роблять акцент на торгівлю на парах EUR/BTC і USD/BTC, в той же час не забуваючи і про інші криптовалюти, таких як Ethereum і Zcash. Компанія обіцяє дохід на рівні до 35% в місяць в доларах. На даний момент ця пропозиція з довірчого управління є в своєму роді унікальним, оскільки дає можливість виходу на кріптовалютний ринок для людей, далеких від розуміння blockchain-технологій і фінансових інструментів.

Зараз ви читаєте новину «Великий блокчейн-захід відбувся в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути