середа, 23 грудня 2015 08:50

Google створить безпілотний автомобіль разом із Ford

Google створить безпілотний автомобіль разом із Ford
фото: autobuzz.pro

На виставці CES, яка пройде в Лас-Вегасі на початку січня, Google оголосить про стратегічне партнерство з Ford. Повідомляє Tech Insider.

Компанія Google, яка ось вже кілька років активно розробляє безпілотні системи управління для авто, утримувалася від розголосу щодо вибору партнерів в автомобільній індустрії.

Серед тестових автомобілів, які вже наїздили по дорогах США понад 3 млн. кілометрів без водіїв, найбільше було автомобілів Toyota.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступного року з'явиться електричний Ford Focus

Google і Ford створять спільну компанію, назва якої поки невідома. Перші роботизовані автомобілі будуть випускатися під новим брендом.

Нагадаємо, Роберт Роуз, який раніше очолював проект Tesla Autopilot, покинув цю компанію та перейшов у Google. Представники компанії Google поки не повідомили, чим конкретно займеться тепер Роуз. Експерти вважають, що Роберт буде займатися розробкою безпілотника Google. В Tesla він контролював процес створення нового програмного забезпечення для всіх машин концерну (йдеться про Model S і Model X).

Зараз ви читаєте новину «Google створить безпілотний автомобіль разом із Ford». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути