Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 15:18

Голова Apple Тім Кук зізнався в гомосексуалізмі та назвав це божим даром

Голова Apple Тім Кук зізнався в гомосексуалізмі та назвав це божим даром
Фото:technologytell.com

Керівник компанії Apple Тім Кук публічно зізнався в своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації. Більш того, він заявив, що гордий бути геєм. У своєму есе, опублікованому в Businessweek, Кук заявив, що ніколи не намагався заперечувати свою орієнтацію, хоча і не виставляв її на публіку.

"Дозвольте мені бути чесним: я пишаюся, що я гей. Приналежність до секс-меншин я вважаю одним з найбільших дарів, якими нагородив мене Бог", - написав він.

За словами Кука, раніше він говорив про свою сексуальну орієнтацію тільки в особистому спілкуванні, проте в якийсь момент зрозумів, що повинен заявити про неї, щоб допомогти іншим. "Я не вважаю себе активістом. Але знання про те, що виконавчий директор Apple є гомосексуалістом, може допомогти комусь впоратися з труднощами і прийняти себе таким, яким він (або вона) є", - підкреслив він. Якщо таке визнання надихне представників секс-меншин на боротьбу за рівні права і втішить того, хто відчуває себе самотнім, то воно того варто, вважає Кук.

Кук відкрито заявив про свою сексуальну орієнтацію після того, як розкритикував закони американського штату Алабама, які, на його думку, обмежують права геїв.

"Приналежність до секс-меншин дозволила мені глибше зрозуміти, що значить бути в меншості, і дозволила побачити виклики, з якими щодня стикаються представники інших меншин. Це зробило мене більш співчутливим, що, в свою чергу, збагатило моє життя. Іноді мені бувало важко і некомфортно, але я знайшов впевненість в собі, щоб слідувати своїм шляхом", - зізнався Кук. До того ж, за його словами, він знайшов своєрідну "броню", схожу на товсту шкіру носорога. "Це дуже до речі, коли ти є виконавчим директором Apple", - додав він.

Кук також зазначив, що незважаючи на це гучне визнання, він сподівається, що суспільство буде проявляти більше уваги до його досягнень як керівника великої компанії, а не до його особистого життя.

Зараз ви читаєте новину «Голова Apple Тім Кук зізнався в гомосексуалізмі та назвав це божим даром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути