Ексклюзиви
середа, 22 жовтня 2014 13:59

Австралійця засудили за розбещення 10-річної 3D-дівчинки

Жителя австралійського міста Брісбен засудили за сексуальний зв'язок в відеочаті з 3D-версією дівчинки. Віртуальну дитину створили спеціально для затримання педофілів.

Австралійця Роберта Скотта Хэнсена визнали винним у сексуальних домаганнях по відношенню до десятирічної філіппінки Sweetie, яка виявилася комп'ютерною програмою. Чоловіка засудили до реального дворічного терміну.

Хенсен зізнався, що відправляв свої непристойні фотографії Sweetie, а також зберігав на комп'ютері фотографії сексуального насильства над дітьми.

У розпорядженні поліції виявилася запис спілкування Хэнсена з десятирічною дівчинкою. Після нетривалої розмови чоловік продемонстрував їй свої геніталії, а потім і зовсім здійснив "дії сексуального характеру" в присутності дитини.

Зазначимо, що віртуальної десятирічної філіппінки Sweetie домагалися понад 20 тис. чоловіків зі всього світу, однак австралієць став першим, кого засудили до реального тюремного терміну.

 
Зараз ви читаєте новину «Австралійця засудили за розбещення 10-річної 3D-дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути