вівторок, 17 січня 2017 16:20

Які окуляри віртуальної реальності краще купити

Які окуляри віртуальної реальності краще купити

Протягом останніх двох років все більшої популярності набирають окуляри віртуальної реальності. Вони дозволяють дивитись будь-які відео або грати в ігри у 3D форматі.

Зараз їх можна купити у будь-якому магазині цифрової техніки, а виробники пропонують широкий вибір. Коштують окуляри VR від 300 грн.

Цей пристрій називають ще шоломом віртуальної реальності через зовнішню форму. Має пластиковий корпус, лінзи та екран з перегородку. Його закріплюють на голові, встановлюють всередину смартфон або невеликий за розміром планшет, запускають відео через спеціальний додаток і дивляться "картинку" з ефектом віртуальної реальності.

Цей ефект забезпечують спеціальні лінзи окулярів. Вони дають зображення на кожне око окремо. Завдяки цьому людина не просто спостерігає, а ніби безпосередньо знаходиться у віртуальному середовищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращі ґаджети 2016 року

"Вибирають окуляри індивідуально. Вибір і ціновий діапазон - великий. Бюджетні моделі коштують від 300 гривень, дорожчі - в районі 3 тисяч гривень. Гарнітури відрізняються якістю пластику, корпусу і якістю оптики. Якщо людина хоче взяти якісний продукт, то краще звертати увагу на виробників не бюджетних. Наприклад, Samsung, Sony, HTC тощо вважають найкращими. Вони використовують інший матеріал, ніж бюджетні окуляри, тому, відповідно, дорожчі. Але разом з цим у всіх окулярах використовують однакову технологію, різниця лише у матеріалах, - розповідають Gazeta.ua в інтернет-магазині Rozetka.

Американський портал Еngadget назвав VR-гарнітуру Google Daydream View кращою серед ґаджетів у 2016 році. Його похвалили за легкість і зручність у користуванні. Гарнітура знаходиться на одному рівні з Samsung Galaxy Gear. Але на відміну від Gear, який замкнений в апаратну частину від Samsung, то View працює з будь-яким Daydream-сумісним Android телефоном.
Зараз ви читаєте новину «Які окуляри віртуальної реальності краще купити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути