Ексклюзиви
субота, 31 грудня 2016 13:30

Як вибрати новий телефон із сенсорним екраном

Як вибрати новий телефон із сенсорним екраном
elisa.ee

Ринок телефонів дуже різноманітний. Щомісяця з'являються нові моделі. Помилитися, вибираючи новий смартфон, просто. Варто керуватись порадами та визначити ціль придбання телефону. Ціна на телефон із сенсорним екраном починається від 1145 грн. та до 29999 грн.
"Перше, на що треба звернути увагу, - для кого має бути цей апарат і для яких функцій. Молода людина використовуватиме фотокамеру, сидітиме в інтернеті, спілкуватиметься в соцмережах. Їй треба багатофункціональний смартфон з параметрами швидкої дії. Має бути сучасний процесор, як мінімум 4-ядерний, щонайменше на 1,5 мегагерц процесор. Оперативної пам'яті, щоб було мінімум 1,5 гігабайт. Це якщо розглядати разом із відеодзвінками та соцмережами", - розповідає Олексій Рудич, програміст.
Для бізнесменів найкращий варіант - багатофунціональний смартфон, аби на ньому можна було і в інтернет швидко зайти, і по відеозв'язку поспілкуватися. А також — скористатися офісними програмами.
Люди певного статусу більше зважають на престижність телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які ґаджети виявились найгіршими 2016 року

Люди старшого віку більше користуються функціями телефонними, основне - подзвонити комусь, повідомлення відправити.
"Якщо вони не використовуватимуть інтернет й інші програми, достатньо простіших характеристик. Це може бути не обов'язково смартфон. Тим, хто багато спілкується та користується двома сім картами, зручним буде телефон на дві "сімки". Якщо ж в людини один оператор, то байдуже який телефон", - розповідає програміст.
Один з основних параметрів смартфона - діагональ і розширення екрану. Від цього залежать габарити і зручність його використання.
"Для тих, хто багато користуються різними програмками, в інтернеті сидять, бажано мати телефон із екраном діагоналлю хоча б на 4,5-5 дюймів. Якщо дисплей більше 4-х дюймів, то роздільна здатність має бути 1280 на 800", - додає Олексій Рудич.
Акумулятор повинен бути достатньої ємності, щоб телефон не вимкнувся неочікувано. Варто звертати увагу на потужність акумулятора. Вона вказана на самому батарейному блоці.
"Якщо екран телефона діагоналлю близько 5-ти дюймів, то добре купувати пристрій із батареєю на 3 тисячі міліампер. Якщо ж - на 4 дюйми, то акумулятор має бути на 2 тисячі міліампер", - радить фахівець.
Тим, хто багато фотографує, бажано обирати пристрій із потужною камерою. Важливо, щоб був спалах.
"Камера повинна бути щонайменше на 7 мегапікселів. Якщо людина любить робити селфі, то передня камера має бути мінімум 5 мегапікселів", - продовжує Олексій Рудич.

У Китаї цього тижня випустили найдешевший смартфон.
Зараз ви читаєте новину «Як вибрати новий телефон із сенсорним екраном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути