Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2015 15:13

Жінки у віці відчули себе кінозірками
10

Кожна жінка хоче бути принцесою, ну або кінозіркою на кінець. Вельми не молоді, але епатажні жінки здійснили свою мрію під старість років та взяли участь у цікавому фото-проекті. Незважаючи на свій вік, кожна дама, охоче позувала перед камерою, представляючи себе в ролі гламурної кінозірки.

Фотограф Сімоне Лек (Simone Lueck) живе і працює в Лос-Анджелесі. Їй завжди було цікаво дізнатися, скільки людей незалежно від віку прагнуть відчути себе гламурною кінозіркою. Щоб здійснити задумане, дівчина розмістила оголошення в Інтернеті, з пропозицією до жінок у віці, взяти участь в невеликому фото-експерименті "The Once and Future Queens", в якому кожна дама, повинна була виступити в образі зоряної діви. Серед величезної кількості претендентів було обрано лише десять представниць прекрасної статі, чий вік перевищував 40-45 років. Кожна епатажна красуня не тільки отримала приємні враження від зйомки, але і здійснила свою мрію, зігравши маленьку роль і втіливши фантазії в реальність.

Зараз ви читаєте новину «Жінки у віці відчули себе кінозірками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути