понеділок, 01 вересня 2014 11:25

Залізних птахів китайського художника можна побачити на кожному континенті
8

Незвичайні графіті китайського художника DALeast з відстані виглядають як скульптури, створені з товстого металевого дроту. Залізні птахи і звірі приковують погляд перехожих, і лише підійшовши ближче, можна побачити, що це плоскі зображення, виконані з надзвичайною ретельністю і увагою до деталей.

Роботи DALeast можна знайти по всьому світу, на всіх континентах Землі. Останнім часом китайський художник приділяє особливу увагу птахам: металевих пернатих можна побачити на стінах Польщі, Іспанії, а так само Нью-Йорка, де зовсім недавно він закінчив величезне графіті, що зображає орла, який тримає в пазурах іншу птицю.

DALeast черпає натхнення для своїх робіт в Кейптауні, куди він переїхав кілька років тому. Дивовижна фауна Південної Африки - невичерпний ресурс ідей для DALeast: носороги, антилопи, гепарди, кашалоти - всіх їх можна побачити в роботах вуличного художника.

Чимало часу художник присвячує подорожам, залишаючи свої роботи в різних країнах. DALeast вірить, що ілюзії, які він створює, якимось чином впливають на людей. Як зізнається автор, йому хочеться, щоб просто перехожі зупинялися і, не кажучи ні слова, вникали в побачене.

Зараз ви читаєте новину «Залізних птахів китайського художника можна побачити на кожному континенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути