Ексклюзиви
вівторок, 30 липня 2013 09:35

Tatet.net пропонує створення інтернет-магазинів на трьох мовах

Інтернет-платформа Tatet.net для створення віртуальних магазинів надає нові можливості для своїх клієнтів. Тепер ваш інтернет-магазин може працювати на трьох мовах: російською, українською або англійською. Причому і інтерфейс (зовнішній вигляд), і адміністративну частину вашого магазину можна налаштувати на будь-яку з запропонованих мов.

Ваш магазин орієнтований на україномовне населення? Тоді вибір української в якості основної мови вашого магазину допоможе залучити до нього ще більше клієнтів. Інтернет-магазин англійською мовою стане запорукою його популяризації не тільки в Україні та Росії, але і в безлічі англомовних країн, наприклад, Великобританії і США. Пом'ятайте, що ваш бізнес буде рости, а разом з ним і клієнтська база, і, можливо, коли-небудь він досягне міжнародного статусу.

 

Для того, щоб поміняти російську мову вашого магазину, котра йде за замовчуванням, на українську або англійську, необхідно в адміністративній частині зайти в пункт меню "Налаштування". Далі вибираєте "Налаштування відображення", відкриваєте вкладку "Зовнішній вигляд" і "Мова сайту", де міняєте російську на будь-яку з двох інших мов.

Довідка: Tatet.net - це інтернет-платформа, на базі якої будь-який бажаючий може створити свій віртуальний магазин. Ресурс пропонує своїм клієнтам безкоштовний тестовий період в 240 днів, чим не може похвалитися жоден подібний ресурс. Також серед переваг платформи: якісна технічна підтримка, безкоштовні онлайн-консультації зі створення та просування, проста і зручна адміністративна частина, а також інтеграція з популярними соцмережами і пошуковими системами.

 

Зараз ви читаєте новину «Tatet.net пропонує створення інтернет-магазинів на трьох мовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути