пʼятниця, 26 грудня 2014 15:18

Школяр у костюмі Путіна налякав бабусю на новорічному святі

Школяр у костюмі Путіна налякав бабусю на новорічному святі

В Благовєщенську (Амурська область, Росія) школяр Платон Еряшев вибрав для новорічного свята незвичайний маскарадний костюм - хлопчик вбрався Путіним. На обличчя надів маску із зображенням російського президента і вбрався в діловий костюм і краватку.

Маску, за словами Платона, привезли його татові в подарунок з Лондона. На шкільний маскарад він спочатку хотів йти в костюмі Дарта Вейдера, але потім з допомогою папи вирішив одягнутися Путіним. А батьки хлопчика навіть записали на святі його новорічне привітання в стилі президента Росії.

"Сподобалося, що більше Путіних на ялинці не було. Були десять мушкетерів, два золотих ніндзя, принцеси. Всі здивувалися моєму костюму. Знайомі дівчата моєї подруги Соні навіть казали: "Дивись, Путін йде". А ось одна бабуся злякалася: повернулася до мене, сплеснула руками й прошепотіла: "О боже, Путін!", - розповів школяр.

Зараз ви читаєте новину «Школяр у костюмі Путіна налякав бабусю на новорічному святі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути