Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 15:25

Шанувальники казки "Русалонька" організовують щорічний фестиваль з костюмами
8

Мультик "Русалонька" багато хто любить з дитинства. Зворушлива історія не залишає байдужими і дорослих. На щорічному святі Merfest люди в костюмах русалок влаштовують різні шоу, не тільки для дітей, але і для всіх бажаючих. Їх виступи здатні подарувати посмішку, радість і навіть відчуття свята.

Фотограф Артур Друкер (Arthur Drooker), який побував на тематичному фестивалі Merfest, ділиться своїми враженнями: "Для багатьох учасників, бажання стати русалонькою було вигадано ще в ранньому дитинстві, після перегляду мультфільму або прочитання книги. Кожен образ, унікальний і яскравий, гарний і граціозний. В цьому році, я спеціально вирушив на це шоу, щоб самостійно переконатися в словах очевидців. Люди, які приїхали сюди, отримують задоволення від всього, що відбувається, вони насолоджуються атмосферою казки, придуманої ними: плавають, одружуються, влаштовують ігри та виступи. А бажаючі можуть приєднатися і взяти участь у різних конкурсах: наприклад, навчитися затримувати дихання, занурюватися під воду, поплавати з відомою русалкою на ім'я Ханна Фрейзер та отримати на пам'ять кілька чудових фотографій з Merfest. Так само, тут можна купити костюм або хвіст русалки, зроблений з тканини, прикрашеної "лусочками", різнокольоровими камінчиками або паєтками..."

Зараз ви читаєте новину «Шанувальники казки "Русалонька" організовують щорічний фестиваль з костюмами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути