середа, 01 липня 2015 12:47

Рекрутери склали рейтинг найкумедніших фото в резюме українців

Рекрутери склали рейтинг найкумедніших фото в резюме українців
Фото: kakprosto.ru

Міжнародний кадровий портал "HeadHunter" провів опитування серед HR-спеціалістів України та склав рейтинг курйозних фото в резюме.

Безумовна першість у курйозному рейтингу у фото в стилі "ню" або з пляжу. У літній сезон кандидати завалюють рекрутерів резюме з фотографіями у купальниках та плавках. Чоловіки часто зображені з бокалом пива. HR-и нарікають, що навіть втомилися від усіляких зображень "професійних якостей" у вигляді відвертих фото в нижній білизні чи взагалі без неї.

Усі рекорди також б'ють фото на фоні килимів. Бувають особливо мальовничі фото. Наприклад, на позицію менеджера по транспорту пошукач надіслав фото, на якому він стоїть на тлі килима, в шкарпетках, без взуття в повний зріст і тримає в зубах троянду.

Часто рекрутери зустрічають резюме з фото, де кандидати зображені в ході домашнього застілля або під час корпоративу.

Часто претенденти на посаду надсилають фото, де видно їхні хоббі - риболовля, спорт чи автомобілі. До речі іноді замість свого обличчя кандидати надсилають фото тварин. Зустрічались білки, коні та коти.

"Радують" рекрутерів резюме з фото, де зображені лише частини тіла – руки, сідниці та стегна, лише очі або ноги.

Доволі часто зустрічаються резюме з весільними фото.

Фото "з характером". До цієї категорії відносяться резюме з фото, на яких пошукачі показують себе у всій красі у звичній для них обстановці. Наприклад, рекрутери отримували резюме з такими фото:кандидат на тлі могильних вінків, економіст, який сидить на сходинках біля брудного под'їзду в купі недопалків, з цигаркою та в кепці, менеджер по ключовим клієнтам в танцювальному трико, сидячи навпочіпки, пошукач в діловому костюмі на тлі стін з керамічною плиткою в санузлі, кандидат на посаду охоронця з оголеним торсом, у шкіряній жилетці та з батогом, фото пошукача з голим торсом із золотим ланцюгом і хрестом на грудях, на очах сонцезахисні окуляри, а фон – товарний потяг.

Дані були отримані в результаті опитування HR-спеціалістів, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в червні 2015 року.

 

Зараз ви читаєте новину «Рекрутери склали рейтинг найкумедніших фото в резюме українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути