Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2015 11:38

Пожежники і поліцейські врятували день народження хлопчика-аутиста
9

День народження для дитини - це кожен раз довгоочікуване свято зі смачним частуванням та веселими іграми з друзями. Але не у всіх дітей дні народження схожі один на одного.

До малюка-аутиста на ім'я Гленн Буратті (Glenn Buratti), на 6-й день народження, не з'явився ніхто з 16-ти запрошених гостей.

У місцевій групі в Facebook його мама написала: "У мене серце болить за мого сина. Ми запросили весь його клас, але нас проігнорували".

Після цього поста 15 чоловік прийшов привітати малюка. І не тільки вони. До будинку почали підтягуватися пожежники і поліцейські, звичайно ж, з подарунками.

Вони поводилися з Гленном як зі справжньою суперзіркою. Дозволяли "покермувати" пожежною машиною, і посидіти на мотоциклі шерифа поліції.

"Я впевнений, сусіди, сховавшись, підглядали зі своїх вікон", — каже батько хлопчика. - "Просто не віриться, що місцеві служителі закону і пожежники зробили це для нас".

Це свято Гленн напевно запам'ятає надовго. Адже так приємно, коли твій найважливіший день поруч з тобою такі чуйні та добрі люди.

Зараз ви читаєте новину «Пожежники і поліцейські врятували день народження хлопчика-аутиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути