Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2014 10:40

Поїзд, "хепі міл" і ще 10 найбільш незвичайних будівель "Макдональдс"
12

Єдиний «Макдоналдс» на Кубі розташований на території американської військово-морської бази Гуантанамо. Відкритий в 1986 році ресторан обнесений колючим дротом і обслуговує тільки співробітників бази і членів їх сімей. (Фото: Geo Swan / Flickr)
«Макдоналдс» в Далласі (штат Техас) виконаний у формі комплекту фастфуда - «Хеппі міл» для дітей. (Фото: paul adonis hunter / Flickr)
Єдиний в світі ресторан мережі, логотип якого виконано не жовтим кольором, знаходиться в місті Седона (штату Арізона). Бірюзовий колір був обраний для того, щоб будівля краще гармоніювала з навколишнім ландшафтом. (Фото: Yassie)
Жовті літери «М» як символ капіталізму - по сусідству з музеєм комунізму в Празі. (Фото: Robert Nyman / Flickr)
На будівлі ресторану мережі в штаті Мен всього один логотип. Немає тут і фірмових парасольок. Будівля споруди 1850 року належить відставному капітанові, а в меню присутні роли з омарами. (Фото: Steve Liss)

В останні дні новини про "Макдоналдс" з'являються в ЗМІ із завидною регулярністю. У Москві закрили чотири заклади мережі, в німецькому "Макдаці" в бургері знайшли свастику, а якийсь американець несподівано заїхав в "Макавто" на лікарняній каталці.

Представляємо вам архівні фотографії найнезвичайніших ресторанів "Макдоналдс" у світі.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд, "хепі міл" і ще 10 найбільш незвичайних будівель "Макдональдс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути