Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 12:25

"Перемогли гітлера - здолаємо й путлера!" - у столиці нагородять переможців творчого конкурсу
8

26 листопада 2015 року о 18.00 у Центральному будинку офіцерів ЗСУ (вул. Грушевського, 30/1) відбудеться концерт-нагородження переможців творчого конкурсу під гаслом: "Перемогли гітлера - здолаємо й путлера!".

Окрім переможців у концерті приймуть участь артисти Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України та український співак, переможець шоу "Голос країни" Іван Ганзера. У фойє буде розгорнута виставка карикатур.

Конкурс був започаткований у травні поточного року з нагоди 70-річчя завершення Другої світової війни та Дня Перемоги над нацизмом у Європі редакцією журналу "Камуфляж" та громадською спілкою "Національна Асамблея України". Мета конкурсу - об'єднання громадян у спільній боротьбі з тоталітарним режимом Росії.
Конкурс проводиться за сприяння Міністерства культури України та за підтримки Міністерства оборони України.

Конкурс відбувся у трьох номінаціях: "Поетичний твір", "Музичний твір" та "Карикатура". У номінаціях: "Гумористичне оповідання" та "Відеоролик" були визначені заохочувальні премії.

На конкурс надійшло понад 300 творчих доробків із 7 країн світу. Серед переможців конкурсу – відомі росіяни - борці проти путінського режиму: карикатурист Віктор Богорад та поет Олександр Бившев.

На концерт будуть запрошені військовослужбовці Збройних Сил, представники дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні, учасники волонтерських організацій, воїни, які проходять лікування у військовому шпиталі та переможці конкурсу.

Більше на офіційній сторінці https://www.facebook.com/kreativnaUkraina



Зараз ви читаєте новину «"Перемогли гітлера - здолаємо й путлера!" - у столиці нагородять переможців творчого конкурсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути