вівторок, 28 липня 2015 14:01

НЛО на відомих полотнах: що знали про прибульців наші предки
6

Промінь світла. Картина Карло Крівеллі (1430-1495) під назвою "Благовіщення зі святим Емідіо" була написана в 1486 році. Зараз вона знаходиться в Національній галереї в Лондоні. Над вулицею на цьому полотні зображений дискообразний об'єкт, з якого йде сяючий промінь світла вниз на голову Марії.
Промені. Це полотно пензля фламандського художника Арта де Гельдера називається "Хрещення Христа". Картина була написана в 1710 році і знаходиться сьогодні в музеї Фітцвільяма в Кембриджі. На картині видно, як від НЛО-подібного об'єкта, що висить у небі, виходять вниз на Іоанна Хрестителя і Ісуса Христа промені світла.
Об'єкт у формі диска. Відразу варто згадати картину "Мадонна зі святим Джованніно", яка була написана в 15 столітті Доменіко Гірландайо (1449-1494). Сьогодні її можна побачити у Флоренції в Палаццо Веккьо. У правому верхньому куті над Марією можна чітко розгледіти об'єкт у формі диска. Вдалині на березі видно людину, яка вдивляється в цей об'єкт в небі.
Два НЛО. Ще одна картина на тему розп'яття Христа була написана в 1350 році. У правому та лівому верхніх кутах намальовані два літальних апарати з людьми всередині. Цю картину можна побачити над вівтарем монастиря Високі Дечани в Косово.
Капелюх. Гобелен під назвою "Магніфікат", який був написаний в 14-му столітті, присвячений Діві Марії. На задньому плані зображення добре видно літаючий об'єкт у формі капелюха. Гобелен знаходиться в французькій базиліці Нотр-Дам в Бон в Бургандії.

Донині точаться суперечки щодо реальності існування НЛО. Це питання залишається одним із найбільш обговорюваних у всьому світі.

Дослідники виявили на класичних полотнах таємничі об'єкти, які дуже нагадують НЛО. Про це докладніше в нашій фотогалереї.

Зараз ви читаєте новину «НЛО на відомих полотнах: що знали про прибульців наші предки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути