Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2016 18:40

Найбільший пітбуль в світі доглядає немовля
10

Фото: mirror.co.uk

Пес на прізвисько Халк — офіційно визнаний найбільшим пітбулем у світі з вагою до 86 кг. Про це повідомляє Mirror.

Власники тварини Марлона та Ліза Греннан є засновниками всесвітньо відомої компанії Dark K9s в Нью-Гемпширі, США. Спеціалізуються на підготовці елітних собак для захисту поліцейських, зірок та мільярдерів по всьому світу. Вони обожнюють свого собаку та стверджують, що він готовий виконувати будь-яку команду своїх господарів. В разі необхідності, встане на їхній захист, не шкодуючи власного життя.

Нещодавно Ліза поділилася фотографіями у соцмережі, на яких її 3-місячний син Джексон "грається" з гігантським псом. Деякі користувачі замилувалися цією дружбою, але більшість були шоковані нерозважливою безпечністю батьків. Адже Халк передусім бійцівська собака, нехай і тренована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштують найдорожчі собаки світу

Однак Марлон та Ліза впевнені в тому, що Халк нізащо не скривдить їхнього сина. До того ж, їхній старший син Джордан також виховувався пітбулем.

Пес важить в 24 рази більше, ніж дитина. Тато Марлон впевнений, що правильно навчений пес не є небезпечним. Він розповідає, що Халк першим біжить до малюка, коли чує його плач або якесь занепокоєння. Батько впевнений, що пітбуль може бути відмінною нянею.

"Коли ми привезли Джексона додому, Халк від нього не відходив. Весь час сидів поруч. Він дивився, як я доглядала за дитиною. Підходив перевірити його, коли він починав плакати. Халк — ідеальний захисник та няня. Він дійсно любить його, ви можете побачити це в його очах", — стверджує Ліза Греннан.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший пітбуль в світі доглядає немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути