Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2016 17:00

На виставці тварин орел напав на дитину

На виставці тварин орел напав на дитину

В Австралії величезний орел спробував потягти малолітню дитину, прийнявши її за дрібну тварину. Інцидент стався в природному парку Alice Springs Desert Park на виставці тварин. Дитина отримала невелике поранення та не на жарт перелякалася.

Як розповіли очевидці, клинохвостий орел пролетів над натовпом та схопив хлопчика за капюшон. Він спробував підняти дитину в повітря. Одразу прибігли працівники парку та відігнали орла. Хлопчик заплакав, а його мати була просто в шоці від події. Учасники виставки швидко згорнули своє шоу з участю птахів.

Хлопчик у віці шести чи семи років був одягнений в зелену толстовку з капюшоном, насунутим на голову. Ймовірно, через цей одяг птах прийняв його за здобич.

Момент, коли орел напав на дитину, зафіксував один з відвідувачів. Він опублікував фото у соціальній мережі Instagram. За його словами, птах повинен був приземлитися на сідало, щоб відвідувачі могли його сфотографувати.

Нагадаємо, клинохвостий орел – великий хижий птах родини яструбиних. Довжина його тіла може сягати метра. Максимальний розмах крил становить 2,3 метра. Вага птаха може досягати п'яти кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє бабаків влаштували бійку на дорозі

Зараз ви читаєте новину «На виставці тварин орел напав на дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути